,

Dynavector DV 20X2 H/L MC

37990,00 

Картридж DV 20X2 H/L MC

DV 20X2 – висока/низька потужність з жорсткою алюмінієвою консоллю.

За більш ніж 35 років компанія Dynavector здобула завидну репутацію виробника доступних високоякісних картриджів із рухомою котушкою. Зокрема, моделі з високою вихідною потужністю, які розроблені для роботи з входами MM, що унеможливлює заміну обладнання або використання пристроїв налаштування, необхідних для картриджів з низькою вихідною потужністю. Видатні характеристики високопродуктивних картриджів з рухомою котушкою Dynavector можна віднести до спеціально розробленої Dynavector намотувальної машини, здатної використовувати дуже тонку дротяну котушку, що забезпечує високе відношення вихідної потужності до маси.

Особливості та покращення
DV-20X має міцний корпус із алюмінієвого сплаву та жорстку магнітну конструкцію, аналогічну конструкції XX-2MKII. Консоль є твердою алюмінієвою трубою довжиною 6 мм зі стилусом Micro-Ridge. Демпфування магнітного потоку та пом’якшений магнетизм разом із потужними неодимовими магнітами дають DV-20X H здоровий вихідний сигнал 2,8 мВ, який підходить для більшості входів MM. DV-20X L має вихідну напругу 0,3 мВ, що ідеально підходить для більшості фонокоректорів MC.

Доступні як висока, так і низька версія DV-20X, що забезпечує оптимальний кінцевий результат. Модель з високим виходом добре підходить для вентильних підсилювачів або електроніки, які пропонують тільки входи MM, тоді як версія з низьким виходом забезпечує чудові характеристики у поєднанні зі спеціальними входами з рухомою котушкою.

DV-20X2 – ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Картридж з рухомою котушкою з високою / низькою вихідною потужністю з демпфером магнітного потоку та пом’якшеним магнетизмом

Вихідна напруга 2,8 мВ/0,3 мВ (при 1 кГц, 5 см/сек)

Поділ каналів 25 дБ (на 1 кГц)

Баланс каналів 1,0 дБ (при 1 кГц)

Частотний відгук 20-20000 Гц (± 1 дБ)

Згода 12 мм/Н

Слідча сила 1,8 – 2,2 г

Імпеданс 150 Ом / 5 Ом

Опір навантаження, що рекомендується > 1000 Ом /> 30 Ом

Довжина 6 мм, тверда алюмінієва труба

Наконечник стилуса Голий діамант Micro Ridge

Маса 9,2 г

Детальну інформацію про моделі продукції компанії DYNAVECTOR не включені до цього розділу, ви можете знайти на офіційному сайті компанії https://www.dynavector.com/

Магазин аудіоустаткування Sound Sound Kyiv

Brand

Dynavector

Dynavector – японська компанія, що високо цінується як виробник найкращих високопродуктивних картриджів із рухомою котушкою та унікального двоосьового тонарма на основі технічно передових теорій та унікальних технологій виробництва.
Магазин аудіоустаткування Sound Sound Kyiv