,

Dynavector DV XX-2 MKII

63900,00 

Фоно-картридж DV XX-2 MKII
DV XX-2 MKII – видатний результат безперервних досліджень та передових технологій Dynavector.

DV XX-1 був першим картриджем, в якому використовувалися процеси «демпфера магнітного потоку» (патент) та пом’якшеного магнетизму (патент), які пригнічують магнітні коливання, які шкідливі для характеристик картриджів з рухомою котушкою.

DV XX-2 MKII зберігає перевагу демпфера потоку, але має магніт Alnico-5 і ту ж жорстку конструкцію, що Te Kaitora Rua. Магніти Alnico демонструють високу щільність магнітного потоку в поєднанні з низькою коерцитивною силою, тому магнітний опір нижче, ніж у інших типів магнітів, таких як рідкісні елементи і ферити, що забезпечує виняткову стабільність вихідної напруги XX-2 MKII. Існує також додаткова перевага у вигляді низького магнітного та електричного опору, що сприяє помітному покращенню якості звуку.

XX-2 MKII також демонструє глибокі потужні баси, високі частоти чисті та живі, не володіючи твердістю, властивою багатьом конструкціям з рухомими котушками.

XX-2 MKII також оснащений консоллю із твердого бору діаметром 6 мм, оснащеною контактним щупом Pathfinder Line. Для котушки використовується мідний дріт PCOCC (процес безперервного лиття із чистої міді). Вихідна напруга на 0,28 мВ вище, ніж у XX-2, а повний опір 6 Ом підходить для більшості фонокоректорів з рухомою котушкою.

Для жорсткості конструкції корпус патрона XX-2 MKII виточений з алюмінію 7075, найтвердішого з наявних. Однак, маючи загальну вагу всього 8,9 грама, він підходить для багатьох популярних тонармів.

XX-2 MKII – ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Тип Картридж з рухомою котушкою малої потужності з демпфером потоку та алніко-магнітом
Вихідна напруга 0,26 мВ (при 1 кГц, 5 см/сек)

Поділ каналів 30 дБ (на 1 кГц)

Баланс каналів 1,0 дБ (при 1 кГц)

Частотний відгук 20-20000 Гц (± 1 дБ)

Згода 10 мм/Н

Слідча сила 1,8 – 2,2 г

Імпеданс 6 Ом

Консольний Твердий бор завдовжки 6 мм

Опір навантаження, що рекомендується, > 30 Ом

Наконечник стилуса Форма контакту PF Line, радіус щупа: 7 x 30 мікронів

Маса 9,8 г

Детальну інформацію про моделі продукції компанії DYNAVECTOR не включені до цього розділу, ви можете знайти на офіційному сайті компанії https://www.dynavector.com/

Магазин аудіоустаткування Sound Sound Kyiv

Brand

Dynavector

Dynavector – японська компанія, що високо цінується як виробник найкращих високопродуктивних картриджів із рухомою котушкою та унікального двоосьового тонарма на основі технічно передових теорій та унікальних технологій виробництва.
Магазин аудіоустаткування Sound Sound Kyiv