,

Chord Mojo 2 Premium Leather Case

2400,00 

Шкіряний чохол Mojo 2, створений для захисту Mojo 2, забезпечує стильний захист для використання в дорозі. Корпус розроблений Джоном Франксом з Chord Electronics.

Захисний шкіряний чохол Mojo 2 із розкішною обробкою забезпечує щільне прилягання, яке ідеально прилягає до пристрою, забезпечуючи захист як вдома, так і в дорозі.

Конструкція надає необмежений доступ до подвійних 3,5-мм міні-виходів для навушників Mojo 2, освітлених сфер керування/дисплею, мікро-USB для зарядки та входу, USB C та оптичного пристрою.

Офіційний захисний шкіряний чохол Mojo 2 із високоякісної чорної шкіри та контрастними червоними деталями зроблений за надзвичайно високими стандартами.

Категорії: ,
Магазин аудіоустаткування Sound Sound Kyiv

Brand

Chord Electronics

Пориньте в безкомпромісний світ Chord Electronics: Hi-Fi повністю розроблений, спроектований і вироблений у Великій Британії. Компанія Chord Electronics вперше відлетіла зі світу авіації, де безмежна інженерія означає безкомпромісні стандарти. Ця концепція, розроблена власником компанії Джоном Френксом, допомогла сформувати філософію CHORD з моменту заснування компанії у 1989 році. Перші підсилювачі Chord Electronics були поставлені на BBC, а потім у провідні студії світу, включаючи Abbey Road, Sony Music (Нью-Йорк) та пізніше Королівську Оперу. Репутація Chord Electronics у професійному світі викликала попит на побутову продукцію, що відповідає стандартам проєктування, проєктування та збирання, які вимагаються від найкращого професійного обладнання. Сьогодні Chord Electronics застосовує запатентовані технології до всіх своїх продуктів британського виробництва та з гордістю забезпечує якість звуку студійного рівня у всьому діапазоні Chord.
Магазин аудіоустаткування Sound Sound Kyiv