,

Chord Hugo 2 Slim Case

2600,00 

Новий захисний шкіряний чохол для Hugo 2 ЦАП/підсилювача для навушників пропонує більш доступну ціну, а також вибір із двох кольорів: насиченого чорного (Black) та червоного (Royal Red).

Виготовлений з високоякісної натуральної шкіри з точними вирізами для контрольних сфер, верхньої сфери об’єму та оглядового вікна, а також набір підключень на обох кінцях пристрою, новий футляр пропонує індивідуальний захист для переносного ЦАП/підсилювача.

Новий чохол із тисненням логотипів Hugo2 і Chord, виготовлений вручну та обшитий високоякісною замшею типу алькантара для захисту поверхні пристрою. Захисний шкіряний чохол Hugo 2 виготовлений за винятково високими стандартами та забезпечує щільне прилягання, яке ідеально прикриває оброблений алюмінієвий корпус Hugo 2, забезпечуючи захист як вдома, так і в дорозі, не перешкоджаючи функціональності дистанційного керування.

Категорії: ,
Магазин аудіоустаткування Sound Sound Kyiv

Brand

Chord Electronics

Пориньте в безкомпромісний світ Chord Electronics: Hi-Fi повністю розроблений, спроектований і вироблений у Великій Британії. Компанія Chord Electronics вперше відлетіла зі світу авіації, де безмежна інженерія означає безкомпромісні стандарти. Ця концепція, розроблена власником компанії Джоном Френксом, допомогла сформувати філософію CHORD з моменту заснування компанії у 1989 році. Перші підсилювачі Chord Electronics були поставлені на BBC, а потім у провідні студії світу, включаючи Abbey Road, Sony Music (Нью-Йорк) та пізніше Королівську Оперу. Репутація Chord Electronics у професійному світі викликала попит на побутову продукцію, що відповідає стандартам проєктування, проєктування та збирання, які вимагаються від найкращого професійного обладнання. Сьогодні Chord Electronics застосовує запатентовані технології до всіх своїх продуктів британського виробництва та з гордістю забезпечує якість звуку студійного рівня у всьому діапазоні Chord.
Магазин аудіоустаткування Sound Sound Kyiv