Розпродаж!
,

Dynaudio Excite X34

Оригінальна ціна: 118250,00 ₴.Поточна ціна: 68800,00 ₴.

Витончені Excite X34 мають висоту менше 95 см і ширину лише 17 см. Завдяки надзвичайно легким алюмінієвим звуковим котушкам, більшій площі випромінювання мембрани драйвера, X34 можуть відтворювати глибокі, потужні баси навіть у просторих кімнатах завдяки подвійним 14-сантиметровим середньо-басовим динамікам MSP і 28-міліметровому високочастотному динаміку. Точне тонке налаштування кросовера оптимізує дисперсію для неймовірно точного тривимірного відображення запису.

Корпус повністю оброблений якісним шпоном, ніяких щілин, кріплень та інших елементів, що відволікають погляд. Навіть захисні грати тримаються на магнітах. Проте приналежність відомої компанії видають традиційний твітер з шовковим куполом і динаміки з характерними дифузорами з магній-силікатного полімеру. Це візитна картка Dynaudio для її продукції. Звукові котушки динаміків завдяки алюмінієвому дроту дуже легкі.

Модель Excite X34 використовує два НЧ-динаміки, що працюють на фазоінвертор із великим портом на задній стінці корпусу. Великий об’єм корпусу дозволяє колонці досягати досить глибокого басу (до 37 Гц). Кросовер моделі оптимізовано для отримання чіткої звукової просторової картини. Імпеданс системи 8 Ом спростив навантаження на підсилювач. Тому колонки однаково добре працюватимуть і з бюджетними апаратами. Для кращої стійкості модель має чотири ніжки, що виходять за межі корпусу, в які можна повертати шипи.

Динаміка емоційна, але без перебору.

Бас добре оформлений і досить глибокий і потужний.

Музична сцена чиста, простора.

Верхній регістр наповнює сцену натуральністю та легкістю.

Тембральна роздільна здатність на висоті. Добре простежуються найменші деталі.

Чутливість:        86 дБ (2,83 В / 1 м)

Потужність IEC:               200 Вт

Імпеданс:          8 Ом

Частотна характеристика (±3 дБ):        37 Гц – 23 кГц

Принцип коробки:        Bass Reflex Rear Ported

Кросовер:          2 1/2 порядку

Частота кросовера:      1800 Гц

Кросоверна топологія:               1-й/2-й порядок

НЧ-динамік:      2 x 14 см MSP

Твітер: М’який купол 28 мм

Вага:     17 кг

Розміри (Ш x В x Г):       170 х 900 х 260 мм

Розміри з ніжками/грилем (Ш x В x Г):             228 x 928 x 281 мм

Колір: Rosewood

Brand

Dynaudio

Dynaudio – провідний виробник акустичних систем High-End класу для дому, професійних студій та автомобілів з Данії. Компанія Dynaudio не має потреби вдаватися до помітного дизайну або гнатися за модою, щоб прикрасити свої колонки. Їх місія – створювати найкраще можливе звучання. А це означає – відтворювати музику та звуки так близько до природних, наскільки це можливо.